Rescuerova Frontera
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
prdlajs now how
Nebo jak se tomu nadává, akorát to nestíhám sepisovat a fotit. Rampa, naviják atd. V jednoduchosti naviják drží na bouracím rámu. Prostě to vypadá jako by to bylo z výroby, což je potřeba na STK. :-)
-
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no voda je sice vodiva ale ne zase az tak dobre :-) A pri 12V si myslim ze je to vcelku jedno :-)Ale to bych asi neresil.Je fakt ze vetsinou pak uz clovek potrebuje nekoho kdo ho spis vytahne dozadu :-) Ja sem si rikal ze to asi bude na tom ramu akorat nevim jestli to bude dostacujici na to ze se s tim daj tahnout 4tuny.No nic na bouracim ramu vymenime srouby za silnejsi ocelaky a musi to bejt dobry :-)
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vzduch
Vzduchu to nepřekází. jelikož je to skoto pod chladičem, takže dobrý.vojtech.kloud píše:platle a držáky jsou tam dodělávaný,šroubovaný,nějaký origo u navijáku,nebo samo doma? a nepřekáží to moc vzduchu na chlazení,tak to se asi uvidí až v létě :D
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sucho
Naviják už právě moc na suchu není takže smolíček púacholíček. Je tam sice nějákej centimetr rozdíl, ale to už nehraje moc velkou roli.vojtech.kloud píše:a což takhle nějaká izolation???......by nebyla?no ale když budeš mít tu zásuvku v nárazníku už pod vodou,tak naviják máš ještě na suchu,ta je níž,nebo se mi to zdá?
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Napájení
Napětí už tady nehraje moc roli. Vem že tím navijákem a kabelama prochází hodně hodně velkej proud, kterej ti zlikviduje baterii behem pár minut, takže sbohem a šáteček. Je to dostačující jelikož za hourací rám se auta normálně přivazují při tažení. A navíc originál šrouby bych nenhraoval silnějšími oceláky. Tyto šrouby jsou dělány tak, že pokud dojde k opravdu větší síle kdy auto je třeba zaklíněno o skálu nebo pařez a ty o tom nevíš, tak dojde buď k roztržení lana a nabeo ustřižení těchto šroubu a bourací rám i s navijákem leté dobředu. Toto je rozhodně menší škoda než aby letěl dopředu celý rám auta, popřípadě aby se například roškubla část za kterou vozidlo visí.patas píše:no voda je sice vodiva ale ne zase az tak dobre :-) A pri 12V si myslim ze je to vcelku jedno :-)Ale to bych asi neresil.Je fakt ze vetsinou pak uz clovek potrebuje nekoho kdo ho spis vytahne dozadu :-) Ja sem si rikal ze to asi bude na tom ramu akorat nevim jestli to bude dostacujici na to ze se s tim daj tahnout 4tuny.No nic na bouracim ramu vymenime srouby za silnejsi ocelaky a musi to bejt dobry :-)
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu.Uz ho mam namontovanej.Kurna to byla drina.Ve finale jsem urizli spodni trubku z ramu vyrizl se kus plastu a navarili jsme primo na ram 2 Lka.Pak se udelal obdelnik sesroubovalo se to a je hotovo.Nejvetsi pakarna sou ty kabely od selenoidu.Jednotku jsem prichytil do mista za ABS a tam dal taky odpojovac:-) Nic moc lehkyho to nejni.Makali sme na tom cca 10hodin.Ale navijak tam je a funguje :-)Moc fotek nemam pac sem byl zasranej ale muzu klidne to co mam poslat :-)
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Určitě mě to pošli já to hodím na web.patas píše:mas pravdu.Uz ho mam namontovanej.Kurna to byla drina.Ve finale jsem urizli spodni trubku z ramu vyrizl se kus plastu a navarili jsme primo na ram 2 Lka.Pak se udelal obdelnik sesroubovalo se to a je hotovo.Nejvetsi pakarna sou ty kabely od selenoidu.Jednotku jsem prichytil do mista za ABS a tam dal taky odpojovac:-) Nic moc lehkyho to nejni.Makali sme na tom cca 10hodin.Ale navijak tam je a funguje :-)Moc fotek nemam pac sem byl zasranej ale muzu klidne to co mam poslat :-)