Průsak oleje do spojky na 2,0i A Sport
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Průsak oleje do spojky na 2,0i A Sport
Zdravím,
neznáte někdo rozměry gufera na vstupu do převodovky na sportce A? Nebo napadá někoho kde jinde by mohl olej prosakovat?? Minulý týden jsem měnil gufero na klikovce a taky jsem pro jistotu zatěsnil tmelem víčko na hřídeli na vstupu do převodovky - vespod ve spojkové skříni byla loužička oleje.. Teče to poměrně dost a i kolem táhla spojky. Gufero vypadalo OK (suché).. Víc už mě nenapadá
Díky za rady!! Honza
neznáte někdo rozměry gufera na vstupu do převodovky na sportce A? Nebo napadá někoho kde jinde by mohl olej prosakovat?? Minulý týden jsem měnil gufero na klikovce a taky jsem pro jistotu zatěsnil tmelem víčko na hřídeli na vstupu do převodovky - vespod ve spojkové skříni byla loužička oleje.. Teče to poměrně dost a i kolem táhla spojky. Gufero vypadalo OK (suché).. Víc už mě nenapadá
Díky za rady!! Honza
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
-
- Začínající diskutér
Re: Průsak oleje do spojky na 2,0i A Sport
Originál simerink by měl mít katalogový číslo 702634 a u Opelu by měl stát 329Kč včetně DPH, tak jestli ho máš někde blízko, můžeš to u nich zkusit objednat, ale u dost dílů tvrděj, že je už nedodávají. Nebo v neoriginálu ho mají snad tady: http://www.eliteauto.cz/prevodovka/Opel ... 19016656b/ jako rozměry uvádí 27/43/9mm.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Průsak oleje do spojky na 2,0i A Sport
Díky za info, už se mi povedlo objednat u místního prodejce, Honza.
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A