Spodný ochranný plech a nosník medzi ramenami
-
- Diskuzní Nováček
Spodný ochranný plech a nosník medzi ramenami
Potreboval som dať dolu ochranný plech spod motora. Je na štyroch skrutkách dve vpredu a dve vzadu. Zadné sú priskrutkované o dutý tvarovaný nosník.ktorý posiluje zospodu uloženie kyvných ramien predných kolies. Na jednu z tých skrutiek som musel použiť flexu , pretože matka, ktorá je zapúzdrená v tom priečnom nosníku sa začala pretáčať a nedovolila vyskrutkovať skrutku ochranného plechu. Potrebujem dať dole aj ten nosník na ktorom drží ochranný plech aby som tam urobil nový závit.
Je možné odmontovať a zamontovať späť ten priečny nosník tak, že auto stojí na kolesách ? Je uchytený tiež 4 skrutkami s dobrým prístupom. Mám obavu, že ak to vymontujem, posunú sa ramená prednej nápravy od seba a späť ho tam nedám. Resp. aby sa váhou auta niečo neskrivilo. ???
Je možné odmontovať a zamontovať späť ten priečny nosník tak, že auto stojí na kolesách ? Je uchytený tiež 4 skrutkami s dobrým prístupom. Mám obavu, že ak to vymontujem, posunú sa ramená prednej nápravy od seba a späť ho tam nedám. Resp. aby sa váhou auta niečo neskrivilo. ???
Frontera A sport 1997 , 2,0 i , X20SE
- vlado007
- Extra diskutér
Re: Spodný ochranný plech a nosník medzi ramenami
Kludne mozes. Nic sa nepohne.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.