Repro frontera
-
Repro frontera
Caute koupil sem fronteru a repro co je ve predu a vzadu je nic moc nevite co tam je za rozmer chtel bych to komplet vymenit za nejaky lepsi repraky a dat cd prehravac a mozna ozivit zesikem a tubou
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repro frontera
Tady je výměna zadních repro. viewtopic.php?f=1&t=1243&p=14592&hilit=repro#p14592
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
predok som menil ale je tam neaky vadny atipicky rozmer ale kupoval som mensie na skrutky som daval podlozky a sedi v pohode
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Ahojky, vpředu i vzadu jsou atipický je to holt ,,Americká kastle"
vpředu jsou reproduktory 155 mm (standar jsou 130 NEBO 165) do zádu jdou po lehkých úpravch nacpak takřka jakýkoliv 130 ve předu musíš udělat nějakou redukci. Buď mezikroužek a dát tam 130 mm ale ty holt moc nehrají. no a nebo jako já 165 a to tak že jsem obkreslil krycí víko ( mřížku tu vyříznul a dal do ní 165ku reprák zárověn tím že je ten reproduktor výše nevadí velký magnet sjíždějícímu sklu.
Rovnou jsme dal i reprák do zadních dveří zde holt jen 130ky protože by vadil magnet (nebo použít reproduktory nízké - ty se používají třeba v Octavii)
jinak ty od Dexonu co použil Franta též doporučím za ty peníze hrají krásně
A jestli ti to moc nehraje doporučím woofříček zesíček
vpředu jsou reproduktory 155 mm (standar jsou 130 NEBO 165) do zádu jdou po lehkých úpravch nacpak takřka jakýkoliv 130 ve předu musíš udělat nějakou redukci. Buď mezikroužek a dát tam 130 mm ale ty holt moc nehrají. no a nebo jako já 165 a to tak že jsem obkreslil krycí víko ( mřížku tu vyříznul a dal do ní 165ku reprák zárověn tím že je ten reproduktor výše nevadí velký magnet sjíždějícímu sklu.
Rovnou jsme dal i reprák do zadních dveří zde holt jen 130ky protože by vadil magnet (nebo použít reproduktory nízké - ty se používají třeba v Octavii)
jinak ty od Dexonu co použil Franta též doporučím za ty peníze hrají krásně
A jestli ti to moc nehraje doporučím woofříček zesíček
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
- Jožin z Bažin
- Začínající diskutér
Ať nezakládám nový téma, tak se zeptám tady jestli někdo další měnil repro. Zadní mi hraje jen jeden a druhej chrčí a přední hraje jen pravej a levej občas.
Už budou asi unavený a tak to přes zimu plánuji vyměnit plus bych přidal ještě repro do zadních dveří a do kufru možná nahodil sub.
Bo mám rád kvalitní poslech hudby v autě a toto chrchlání se s tím moc neslučuje...i když ono je někdy lepší stočit okýnko a poslouchat brumlání šestiválce
Koukal jsem po těch Pioneer-ech co je o nich psáno v diskuzi o zadních výměně zadních repro. Já mám celkem ok zkušenosti s Německejma Mac Audio a nějaký tady mám doma a nějaký bych dokoupil.
Tyhle nevím jestli bych tam dostal:
Do zadního kufru: MAC AUDIO APM FIRE 10.2 (montážní hloubka vs. Pionner +3mm)
Do předních a zadních dveří: MAC AUDIO APM FIRE 13.2 (montážní hloubka vs. Pionner +7mm)
Nebo tyhle bych tam asi dostal určitě:
Do zadního kufru: MAC AUDIO PRO FLAT 10.2 (montážní hloubka vs. Pionner -8mm)
Do předních a zadních dveří MAC AUDIO PRO FLAT 13.2 (montážní hloubka vs. Pionner -4mm)
Tak že.
Jaký tam dát? Odkud natáhnout kabely do zadních dveří? Nebo koupit nějaký jiný?
děkuji
Už budou asi unavený a tak to přes zimu plánuji vyměnit plus bych přidal ještě repro do zadních dveří a do kufru možná nahodil sub.
Bo mám rád kvalitní poslech hudby v autě a toto chrchlání se s tím moc neslučuje...i když ono je někdy lepší stočit okýnko a poslouchat brumlání šestiválce
Koukal jsem po těch Pioneer-ech co je o nich psáno v diskuzi o zadních výměně zadních repro. Já mám celkem ok zkušenosti s Německejma Mac Audio a nějaký tady mám doma a nějaký bych dokoupil.
Tyhle nevím jestli bych tam dostal:
Do zadního kufru: MAC AUDIO APM FIRE 10.2 (montážní hloubka vs. Pionner +3mm)
Do předních a zadních dveří: MAC AUDIO APM FIRE 13.2 (montážní hloubka vs. Pionner +7mm)
Nebo tyhle bych tam asi dostal určitě:
Do zadního kufru: MAC AUDIO PRO FLAT 10.2 (montážní hloubka vs. Pionner -8mm)
Do předních a zadních dveří MAC AUDIO PRO FLAT 13.2 (montážní hloubka vs. Pionner -4mm)
Tak že.
Jaký tam dát? Odkud natáhnout kabely do zadních dveří? Nebo koupit nějaký jiný?
děkuji
Frontera 3.2 V6 - Hobby Car
Saab 9-5 2.8T XWD - Shiny Car
Zetor 6911 - Wood Machine
Saab 9-5 2.8T XWD - Shiny Car
Zetor 6911 - Wood Machine
-
Já bych šel do helixu https://www.2din.cz/reproduktory/reprod ... elix-f62c/ + samozřejmě nějaké mdf https://www.2din.cz/repro-podlozky-mdf/ a taky řádně dveře vytlumit https://www.2din.cz/odhlucneni-akustick ... dveri-par/
-
- Začínající diskutér
Před vánoci jsem pitval jedno Béčko a chtěl jsem si z něj vzít repráky do foroty. Jak jsem ale zjistil, byly repráky, hlavně pak ty vzadu naprosto nepoužitelný, měly zpuchřelý a rozpadlý gumy. Takže já půjdu taky do výměny za nový. Pokud by si někdo chtěl přidávat další repro, nebo to myslel se zvukem aspoň trochu vážně, tak vřele doporučuju natáhnout novou kabeláž už od rádia, protože ty slabý drátky co vedou origo k reprákům rozhodně nezvládnou vyšší výkon bez zkreslení.
Frontera B long, 2000, 3,2i, dříve Frontera A long, 1996, 2,5 TDS